ARTS ESCÈNIQUES

Dansa Urbana (horari per a infants i per a adults)

Movem el cos en el context urbà

Què és aquesta disciplina i què fem a la classe?

A Dansa Urbana treballem i desenvolupem aquests pilars: El sentit del ritme. La postura corporal. La dissociació de les diferents parts del cos, tot ballant. L’estil i l’expressió individual, valorant la diversitat en el grup. I la cohesió i pertinença de grup, jugant entre nosaltres, amb l’espai i l’arquitectura del lloc, tot seguint el ritme i la música.

Què ens aporta a nosaltres i al nostre cos?

A través d’aquesta dansa, millorem la forma física desenvolupant aptituds físiques molt potents. Afinem el sentit del ritme, l’expressió i la consciència corporal. I deixem anar moltes de les tensions del dia.

Quins beneficis, millores i transformació personal obtenim?

L’origen reivindicatiu d’aquesta dansa la fa original i un xic irreverent, permetent expressar l’estat d’ànim, tot disfrutant de les músiques més actuals. A Dansa Urbana ens agrada expressar-nos, i ens ho passem genial!

Circ i Aèris (diferents edats)

Jugant i rient, aprenem

Què és aquesta disciplina i què fem a la classe?

A la classe de Circ i Aeris fem acrobàcies a terra: volteretes, la vertical, la rodada i algunes figures amb parella, cadascú al seu ritme i nivell. També tenim les teles aèries, on construïm les primeres acrobàcies a l’aire. Aprenem a jugar amb el diferents jocs malabars. I també… fem el pallasso!

Què ens aporta a nosaltres i al nostre cos?

Aquesta activitat aporta molta coordinació corporal d’una manera molt harmònica. Desenvolupem la força, la flexibilitat, l’equilibri, i augmenta la consciència corporal, tot jugant i experimentant a través de la tècnica i el moviment expressiu.

Quins beneficis, millores i transformació personal obtenim?

És un espai on que, a través de les diferents disciplines, ens relacionem, interactuem i juguem de manera espontània i desinhibida, entre nosaltres. L’ofici del clown és un art, i ens ajuda a començar a distingir i a gestionar les emocions a través del mim i l’expressió corporal.